نشست کمیسیون صنعت، معدن و تجارت انجمن جوانان کارآفرین استان تهران با جناب آقای مهندس پورفلاح رییس محترم اتاق مشترک ایران و ایتالیا
به گزارش روابط عمومی انجمن جوانان کارآفرین استان تهران، كميسيون صنعت، معدن و تجارت این انجمن در جلسه آبان ماه خود، ميزبان احمد پورفلاح عضو هیات امنا و از بنیانگذاران موسسه محک و مدیرعامل و نایب رییس هیئت مدیره شرکت سکو ایران بود. وی عضو هیات نمایندگان اتاق تهران و ایران برای 5 دوره بوده و در سمت رییس کمیسیون صنایع و رییس کمیسیون کسب و کار اتاق ایران مشغول به فعالیت است.
پورفلاح رییس اتاق مشترک ایران و ایتالیا در این جلسه اظهار کرد: اتاق ایران و ایتالیا از قدیمیترین اتاقهای مشترک است و اعضای فعال و تحصیل کرده بسیاری دارد. در این اتاق 4 کمیته مشورتی وجود دارد و تیم مجرب حقوقی نیز جهت مشاوره و ارائه راه حلها برای مشکلات حقوقی شرکتها در این اتاق حضور داشته و آمادگی هرگونه همکاری را با اعضای انجمن دارد.
پورفلاح افزود: کشور ایتالیا آمادگی کامل جهت سرمایه گذاری در ایران را داشته و علاقمند به سرمایه گذاری در شرکتها و پروژههای دانش بنیان است. همچنین عنوان شد که از لحاظ مراودات مالی نیز راهکارهایی اندیشیده شده و چند بانک ایتالیایی آمادگی گشایش ال سی را دارند. علاوه بر این ایتالیا آمادگی لازم برای سرمایه گذاری مشترک با ایران در کشورهای سوم مانند ازبکستان را نیز داراست.
وی همچنین افزود: ایتالیا به سرمایه گذاری در بخشهای معدنی بسیار علاقمند است و از کلیه طرحهای معدنی جهت بررسی استقبال میکند و از ارکان کمیسیون صمت انجمن جوانان دعوت کرد تا در جلسات کمیسیون متناظر در اتاق مشترک ایران و ایتالیا حاضر شده و از توانمندیها جهت جذب سرمایه گذاری مطلع شوند.

امین فتحی، رییس کمیسیون صمت نیز در این جلسه به ارائه توضیحاتی در خصوص مشکلات و معضلات شرکتهای داخلی در حوزه صنعت، معدن و انرژی و همچنین پیدا کردن راهکارهایی در خصوص نقدینگی سرگردان در کشور پرداخت و پیشنهاداتی در حوزه تولید بدون کارخانه در شهرکهای صنعتی ارائه کرد.
سهراب حسینی، نایب رییس کمیسیون صمت نیز اظهار کرد: چرا همیشه باید منتظر دیگران باشیم و نمیتوانیم به تواناییهای خود اکتفا کنیم؟
حسینی در ادامه “بسته حمایت از تولید ملی بخش معدن” را ارائه کرد که در آن جایگاه بخش معدن، سهم معدن در اقتصاد، چالشها و موانع بخش معدن مطرح شده و راهکارهایی برای آن ارائه شده بود.
توجه به اصل 45 قانون اساسی و وضع قانون خاص برای معادن، به کارگیری رویکرد مناسب در برابر خام فروشی، حمایت از سرمایه گذار صرفا تخصصی، ایجاد صندوقهای جسورانه سرمایه گذاری جمعی، ایجاد لیزینگهای معدنی (اکتشاف، استخراج و فرآوری)، تنظیم قوانین حاکمیتی و وضع تعرفههای صادراتی بر اساس قیمت جهانی، تنظیم بازار عرضه و تقاضا، تشکیل مناطق و دهکدههای ویژه معدنکاری، تشکیل سازمان معادن کوچک مانند صنایع کوچک، تشکیل کارگروه آینده پژوهی بخش معدن در کمیسیون صنعت و معدن مجلس شورای اسلامی از جمله پیشنهادات مطروحه در این جلسه بود.